(+45) 93 93 62 95

NYHEDER

Læs nyheder om fonde og støttemuligheder
og se hvem der lige har fået tilskud.

TILSKUD

Find tilskudsmulighederne til dit projekt.
Søg blandt mere end 200 fonde og tilskud til foreninger.

FRISTER

Kom ikke for sent til den næste ansøgningsfrist.
Se her hvornår.

FUNDRAISINGGUIDEN - VEJLEDNING OM FUNDRASING

Guiden kan både bruges som en praktisk håndbog, hvor du kan håndplukke de gode råd, du synes at have brug for - eller som en vejledning, hvor du hjælpes igennem et egentligt projektforløb. Her kan du også finde værktøjer og skabeloner, der hører til de forskellige faser.

Læs mere...

SPØRG NETVÆRKET

Hundredvis af foreningsfolk fra hele landet er med i Foreningstilskud.dk. Dem kan du spørge, hvis du har brug for at få svar på konkrete spørgsmål om tilskud og projekter. Det er ganske nemt - prøv her.

Læs mere...

KURSER OG FOREDRAG

Vores erfarne undervisere, Ole Holst og Lotte Jensen, tilbyder både længerevarende kompetenceudviklingsforløb, dagskurser og kortere foredrag eller fyraftensmøder.

Læs mere...

ABONNEMENT

Et kommune-abonnement (mange-bruger-abonnement) på Foreningstilskud.dk giver på én gang adgang for alle foreninger i hele kommunen. Det koster kun ganske få kroner pr. forening.

KONTAKT OS NU

Har du spørgsmål om Foreningstilskud.dk - om abonnement - ris eller ros - forslag til forbedring - tips om fonde og tilskudsordninger med mere, så er du altid velkommen til at ringe til Torben Märcher på 93 93 62 95 eller skrive på info@foreningstilskud.dk

Læs mere...