Spørg netværket

Arbejder I med et projekt - eller har I planer om det - og har I brug for at få svar på konkrete spørgsmål om fundraising og projektudvikling, kan I som medlemmer stillle spørgsmål til de tusindvis af foreningsfolk, der er medlem af Foreningstilskud.dk. I kan spørge om alle problemstillinger, der vedrører planlægning, gennemførelse og finansiering af projekter og aktiviteter. Og ingen spoørgsmål er "for dumme"!

Hvis I vil have muligheden for at spørge de mange medlemmer om gode råd til dit projekt, kan I oprette et abonnement til Foreningstilskud.dk. I kan også prøve 14 dage gratis. Læs om vores abonnementsordninger her.

• Else Rohman

Spørgsmål/svar - 23.09.2021

Fonde til ridehal?

• Naturens Uge fik 248.000 danskere ud i naturen

Nyhed - 17.09.2021

400 natur- og friluftsarrangementer blev afholdt i denne weekend, og cirka en kvart million danskere kom ud i naturen i uge 36. Alt fra skoler, dagtilbud og foreninger til private havde hele ugen planlagt eventyr for alle.