Spørg netværket

Arbejder I med et projekt - eller har I planer om det - og har I brug for at få svar på konkrete spørgsmål om fundraising og projektudvikling, kan I som medlemmer stillle spørgsmål til de tusindvis af foreningsfolk, der er medlem af Foreningstilskud.dk. I kan spørge om alle problemstillinger, der vedrører planlægning, gennemførelse og finansiering af projekter og aktiviteter. Og ingen spoørgsmål er "for dumme"!

Hvis I vil have muligheden for at spørge de mange medlemmer om gode råd til dit projekt, kan I oprette et abonnement til Foreningstilskud.dk. I kan også prøve 14 dage gratis. Læs om vores abonnementsordninger her.

• Ansøgningspulje om kompensation for faste omkostninger som følge af COVID-19

Ansøgningsfrist - 10.05.2021

Formålet er at yde bidrag til dækning af faste omkostninger for foreninger, selvejende institutioner og fonde m.v., der er økonomisk krise som følge af COVID-19.

• Her bor vi-puljen

Ansøgningsfrist - 06.05.2021

50 mio. kr. til at drømme stort i alle små byer! Foreninger i danske småbyer kan indtil 23. september 2021 søge op til 1 mio. kr. fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje til at styrke fællesskabet i deres by.

• COVID-19 nødpuljen åbner for 5. ansøgningsrunde

Ansøgningsfrist - 06.05.2021

DUFs COVID-19 nødpulje støtter lokale børne- og ungdomsforeninger og sammenslutninger, der er trængt økonomisk af Corona-pandemien.

• Mindre projekter april 2021

Nyhed - 06.05.2021

Som vanligt har en masse spændende ´mindre projekter´ fået støtte til realisering. Hele 28 nye mødesteder vil snart være at finde i det danske land. Her er tre af dem.