• 20.10.2017. Ny udlodningslov - ny fordeling af udlodningsmidler

Nyhed

Udlovningsloven, som regeringen har fremsat, fordeler i alt 1,7 mia. kr. til idræt og foreningsliv i 2018. Det frie foreningsliv og de frivilliges arbejde er helt afgørende for det danske samfund, mener kulturministeren.

• 18.10.2017. OK sponsoraftale

Tilskudsordning

Med en OK sponsoraftale kan idrætsforeningen tjene penge hver gang medlemmerne - og andre der gerne vil støtte lige præcis Jeres klub - tanker på deres OK Benzinkort.

• 16.10.2017. Kløverstier

Tilskudsordning

Friluftsrådet, Danmarks Idræts-forbund, Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger samt Danmarks Firmaidrætsforbund samarbejder de næste 3 år om etablering af nye afmærkede stiruter i danske byer.

• 16.10.2017. Sportgoods Fonden

Tilskudsordning

Sportgoods Fonden støtter humanitære formål, kulturudveksling, integration, demokrati og menneskerettigheder.

• 16.10.2017. Bustrupfonden

Tilskudsordning

Formålet er at yde tilskud til børn og unge.

• 16.10.2017. C.W. Strandes Legatfond

Tilskudsordning

C.W. Strandes Legatfond er en almennyttig fond med et bredt formål.

• 16.10.2017. Ludvigsens legat

Tilskudsordning

Støtte ydes til frivillige foreninger, institutioner, personer og virksomheder, hvis formål det er at støtte vanskeligt stillede børn og unge.

• 16.10.2017. Rosalie Petersens Fond

Tilskudsordning

Fondens formål er gennem økonomisk støtte til fysiske eller juridiske personer at bidrage til løsning af sådanne opgaver indenfor børneforsorgen i Danmark, som ikke - eller kun delvis - løses af det offentlige.

• 16.10.2017. Fonden Himmerland

Tilskudsordning

Fonden Himmerland støtter almennyttige formål i det himmerlandske og nordjyske område.

• 16.10.2017. Simon Spies Fonden

Tilskudsordning

Simon Spies Fonden blev stiftet i 1983 af formand Simon Spies og har til formål at støtte almennyttige- og almenvelgørende formål.

• 16.10.2017. Folkeoplysningsudvalget

Tilskudsordning

Folkeoplysningsudvalget fastsætter retningslinjerne for Morsø Kommunes uddeling af tilskud på fritidsområdet og er ansvarlig for fortolkning af retningslinjerne.

• 16.10.2017. Den velgørende fond Morsø

Tilskudsordning

Fonden er almenvelgørende og støtter bredt - geografisk begrænset til Mors.

• 16.10.2017. Brebølfonden

Tilskudsordning

Brebølfonden støtter primært organisationer, museer og foreninger, som direkte eller indirekte anvender legatet til gavn for den brede danske befolkning. Fonden er gerne enesponsor ved konkrete aktiviteter, bogudgivelser, projekter mv

• 16.10.2017. Tilskud til kulturelle aktiviteter

Tilskudsordning

Planlægger du en festival, koncerter, teaterforestillinger eller andre kulturelle aktiviteter i Vesthimmerland? Så kan du søge Kultur- og Fritidsudvalget om økonomisk støtte til at gennemføre arrangementet.

• 16.10.2017. Tilskud fra Vesthimmerlands Kulturråd

Tilskudsordning

Vesthimmerlands Kulturråd giver i form af de midler, der hvert år tilflyder fra Vesthimmerlands Kommune, økonomisk støtte til foreninger, interesseorganisationer eller enkeltpersoner, der afholder offentlige arrangementer med kulturelt indhold/værdi.

• 16.10.2017. Udviklingspulje til Folkeoplysning

Tilskudsordning

Som forening, aftenskole eller blot som en gruppe engageret borgere i Vesthimmerland, har I mulighed for at søge om støtte til nye og udviklende tiltag ved Fritidsrådets udviklingspulje.

• 16.10.2017. Kulturpuljen Region Nordjylland

Tilskudsordning

Formålet med Region Nordjyllands kulturpulje er at bidrage til et rigt og synligt nordjysk kulturliv / kulturerhverv i udvikling - og dermed til et attraktivt og kreativt Nordjylland.

• 16.10.2017. Lancering af det nye Nordplus program 2018-2022

Nyhed

Vil din institution høre mere om tilskud og aktiviteter i det nye Nordplus program? Vi inviterer til lanceringsarrangement i Odense den 7. november 2017.

• 16.10.2017. Firkantet lys på vej til fodboldbaner i Aarhus, Silkeborg, Birkerød og Roskilde

Nyhed

Et nyt testforsøg med ”firkantet lys”, der kan nøjes med kun at oplyse selve banen og ikke omgivelserne, skal skubbe til en udvikling, hvor belysning af idrætsanlæg bliver mindre lysforurenende, mindre energiforbrugende og mindre irriterende.

• 16.10.2017. Pulje for sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse 2018

Ansøgningsfrist

Private landsdækkende non-profit foreninger og organisationer kan søge om midler til indsatser og aktiviteter, der kan supplere eller støtte arbejdet med at fremme sundhed og forebygge sygdom