(+45) 86 15 41 11

Cookie- og privatlivspolitik

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Din accept

Du accepterer nedenstående retningslinjer, når du besøger www.foreningstilskud.dk

Oversigt

1. Generelt

2. Cookies

2.1 Hvad er cookies

2.2 Hvad bruger vi cookies til

2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies

2.4 Hvordan undgår du cookies

2.5 Cookies fra trafikmålinger

3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger

3.2 Hvad bruger vi personoplysninger til og hvor længe opbevarer vi dem

3.3 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger

3.4 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger

4. Kontakt

 

1. GENERELT

Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler ejeren af Foreningstilskud.dk, UpFrontNet Aps, oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

UpFrontNet Aps indsamler oplysninger om dig på to måder:

- Ved brug af cookies

- Ved at du selv afgiver oplysninger

2. COOKIES

2.1. Hvad er cookies?

Første gang du logger ind på en af UpFrontNets hjemmesider, herunder www.foreningstilskud.dk, ved hjælp af det fremsendte password modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på UpFrontNet hver gang du kommer på besøg.

2.2 Hvad bruger vi cookies til?

Vi bruger cookies til at din computer kan huske dine log in oplysninger, således at du ikke skal taste dem ind hver gang, du besøger en af vores hjemmesider

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr indtil du sletter dem.  Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies.

2.4 Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone

Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter "cookies".

2.6 Cookies fra Google (trafikmålinger)

UpFrontNet Aps benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering. Formålet med disse cookies er, at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Oplysningerne præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form.

Oplysningerne kan videregives til tredjeparter herunder UpFrontNets samarbejdspartnere i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte hjemmesider og det danske marked generelt. Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Du kan fravælge at indgå i Google målingen her

3. PERSONOPLYSNINGER

3.1 Hvad er personoplysninger?

UpFrontNet Aps beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber abonnement på ForeningsTilskud.dk eller tilmelder dig som prøvemedlem. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, men kan også være oplysninger om interesser, erhverv m.m. I forbindelse med køb eller tilmelding til et abonnement er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivillig.

3.2 Hvad bruger vi personoplysninger til og hvor længe opbevarer vi dem

Når du køber abonnement på en af UpFrontNet Aps´s hjemmesider vi brug for dine personoplysninger. Enkeltbrugerabonnementer på ForeningsTilskud.dk  er et løbende abonnement og oplysningerne anvendes til fakturering ved fornyelse af abonnementet. Desuden vises dine kontaktoplysninger og øvrige oplysninger, du frivilligt har oplyst, på profilsiden og er således tilgængelige for alle medlemmer af ForeningsTiilskud.dk, herunder også prøvemedlemmer.

Vi gemmer dine oplysninger så længe abonnementet løber og højst tre år efter abonnementet er afmeldt.

De personoplysninger vi indsamler om dig, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Husk at enhver oplysning du afgiver - inklusiv personlig identificerbar information - i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, Spørgsmål – Svar funktionen o.lign. ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

3.3. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter hos en anerkendt webhost.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.4. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

4. KONTAKT

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos UpFrontNet Aps, kan du gå ind på din profilside. Der er ikke registreret andre oplysninger om dig, end dem du kan se her. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse til UpFrontNets Aps, tlf.: 86 15 41 11 eller info@upfrontnet.dk. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Med venlig hilsen

UpFrontNet Aps
Tendrupvej 20C
8543 Hornslet

Telefon: (+45) 8615 41 11

CVR.nr. 25 37 57 69

Sidst opdateret 12.12.2012

 

Spørg Netværket

Har du brug for at få svar på konkrete spørgsmål om tilskud og projekter, så kan du spørge de hundredevis af foreningsfolk, der er med i ForeningsTilskud.dk.

Klik på "Spørg Netværket" i menuen foroven. Skriv dit spørgsmål - så sender vi det videre til alle medlemmer af ForeningsTilskud.dk, og sender svarene direkte tilbage til din email.

Læs mere

Sidste nyt på ForeningsTilskud.dk

  • 20.10.2017. Ny udlodningslov - ny fordeling af udlodningsmidler

    Nyhed

    Udlovningsloven, som regeringen har fremsat, fordeler i alt 1,7 mia. kr. til idræt og foreningsliv i 2018. Det frie foreningsliv og de frivilliges arbejde er helt afgørende for det danske samfund, mener kulturministeren.

  • 18.10.2017. OK sponsoraftale

    Tilskudsordning

    Med en OK sponsoraftale kan idrætsforeningen tjene penge hver gang medlemmerne - og andre der gerne vil støtte lige præcis Jeres klub - tanker på deres OK Benzinkort.

  • 16.10.2017. Kløverstier

    Tilskudsordning

    Friluftsrådet, Danmarks Idræts-forbund, Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger samt Danmarks Firmaidrætsforbund samarbejder de næste 3 år om etablering af nye afmærkede stiruter i danske byer.

  • 16.10.2017. Sportgoods Fonden

    Tilskudsordning

    Sportgoods Fonden støtter humanitære formål, kulturudveksling, integration, demokrati og menneskerettigheder.

  • 16.10.2017. Bustrupfonden

    Tilskudsordning

    Formålet er at yde tilskud til børn og unge.

  • 16.10.2017. C.W. Strandes Legatfond

    Tilskudsordning

    C.W. Strandes Legatfond er en almennyttig fond med et bredt formål.

  • 16.10.2017. Ludvigsens legat

    Tilskudsordning

    Støtte ydes til frivillige foreninger, institutioner, personer og virksomheder, hvis formål det er at støtte vanskeligt stillede børn og unge.

  • 16.10.2017. Rosalie Petersens Fond

    Tilskudsordning

    Fondens formål er gennem økonomisk støtte til fysiske eller juridiske personer at bidrage til løsning af sådanne opgaver indenfor børneforsorgen i Danmark, som ikke - eller kun delvis - løses af det offentlige.

  • 16.10.2017. Fonden Himmerland

    Tilskudsordning

    Fonden Himmerland støtter almennyttige formål i det himmerlandske og nordjyske område.

  • 16.10.2017. Simon Spies Fonden

    Tilskudsordning

    Simon Spies Fonden blev stiftet i 1983 af formand Simon Spies og har til formål at støtte almennyttige- og almenvelgørende formål.

  • 16.10.2017. Folkeoplysningsudvalget

    Tilskudsordning

    Folkeoplysningsudvalget fastsætter retningslinjerne for Morsø Kommunes uddeling af tilskud på fritidsområdet og er ansvarlig for fortolkning af retningslinjerne.

  • 16.10.2017. Den velgørende fond Morsø

    Tilskudsordning

    Fonden er almenvelgørende og støtter bredt - geografisk begrænset til Mors.

  • 16.10.2017. Brebølfonden

    Tilskudsordning

    Brebølfonden støtter primært organisationer, museer og foreninger, som direkte eller indirekte anvender legatet til gavn for den brede danske befolkning. Fonden er gerne enesponsor ved konkrete aktiviteter, bogudgivelser, projekter mv

  • 16.10.2017. Tilskud til kulturelle aktiviteter

    Tilskudsordning

    Planlægger du en festival, koncerter, teaterforestillinger eller andre kulturelle aktiviteter i Vesthimmerland? Så kan du søge Kultur- og Fritidsudvalget om økonomisk støtte til at gennemføre arrangementet.

  • 16.10.2017. Tilskud fra Vesthimmerlands Kulturråd

    Tilskudsordning

    Vesthimmerlands Kulturråd giver i form af de midler, der hvert år tilflyder fra Vesthimmerlands Kommune, økonomisk støtte til foreninger, interesseorganisationer eller enkeltpersoner, der afholder offentlige arrangementer med kulturelt indhold/værdi.

  • 16.10.2017. Udviklingspulje til Folkeoplysning

    Tilskudsordning

    Som forening, aftenskole eller blot som en gruppe engageret borgere i Vesthimmerland, har I mulighed for at søge om støtte til nye og udviklende tiltag ved Fritidsrådets udviklingspulje.

  • 16.10.2017. Kulturpuljen Region Nordjylland

    Tilskudsordning

    Formålet med Region Nordjyllands kulturpulje er at bidrage til et rigt og synligt nordjysk kulturliv / kulturerhverv i udvikling - og dermed til et attraktivt og kreativt Nordjylland.

  • 16.10.2017. Lancering af det nye Nordplus program 2018-2022

    Nyhed

    Vil din institution høre mere om tilskud og aktiviteter i det nye Nordplus program? Vi inviterer til lanceringsarrangement i Odense den 7. november 2017.

  • 16.10.2017. Firkantet lys på vej til fodboldbaner i Aarhus, Silkeborg, Birkerød og Roskilde

    Nyhed

    Et nyt testforsøg med ”firkantet lys”, der kan nøjes med kun at oplyse selve banen og ikke omgivelserne, skal skubbe til en udvikling, hvor belysning af idrætsanlæg bliver mindre lysforurenende, mindre energiforbrugende og mindre irriterende.

  • 16.10.2017. Pulje for sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse 2018

    Ansøgningsfrist

    Private landsdækkende non-profit foreninger og organisationer kan søge om midler til indsatser og aktiviteter, der kan supplere eller støtte arbejdet med at fremme sundhed og forebygge sygdom