Fundraisingguiden

Fundraisingguiden er en guide, der henvender sig til alle, som på frivillig basis har behov for at rejse penge til et projekt, en anskaffelse eller en aktivitet.

Sigtet er, at guiden både kan bruges som en praktisk håndbog, hvor man kan håndplukke de gode råd, værktøjer og skabeloner, man synes at have behov for – og som en vejledning, hvor man hjælpes igennem et egentligt projektforløb.

Guiden er lavet så praktisk anvendelig som muligt – med lidt teori og flere konkrete værktøjer og eksempler.

Hvis du vil have adgang til guiden, kan du oprette et abonnement til Foreningstilskud.dk. Du kan også prøve 14 dage gratis. Læs om vores abonnementsordninger her.

• Else Rohman

Spørgsmål/svar - 23.09.2021

Fonde til ridehal?

• Naturens Uge fik 248.000 danskere ud i naturen

Nyhed - 17.09.2021

400 natur- og friluftsarrangementer blev afholdt i denne weekend, og cirka en kvart million danskere kom ud i naturen i uge 36. Alt fra skoler, dagtilbud og foreninger til private havde hele ugen planlagt eventyr for alle.