Fundraising guiden

Denne guide henvender sig til alle, der på frivillig basis har behov for at rejse penge til et projekt, en anskaffelse eller en aktivitet.

Sigtet er at guiden både kan bruges som en praktisk håndbog, hvor man kan håndplukke de gode råd, værktøjer og skabeloner, man synes at man har behov for – eller som en vejledning, hvor man hjælpes igennem et egentligt projektforløb.

Guiden er lavet så praktisk anvendelig som muligt – med så lidt teori som muligt, men derimod med konkrete værktøjer og eksempler.