(+45) 86 15 41 11

Fundraising guiden

Denne guide henvender sig til alle, der på frivillig basis har behov for at rejse penge til et projekt, en anskaffelse eller en aktivitet.

Sigtet er at guiden både kan bruges som en praktisk håndbog, hvor man kan håndplukke de gode råd, værktøjer og skabeloner, man synes at man har behov for – eller som en vejledning, hvor man hjælpes igennem et egentligt projektforløb.

Guiden er lavet så praktisk anvendelig som muligt – med så lidt teori som muligt, men derimod med konkrete værktøjer og eksempler.

 

Fundraisingkursus: Nye faciliteter i foreninger og lokalsamfund

Fundraising til Nye faciliteter i foreninger og lokalsamfund: ForeningsTilskud.dk, Up Front Europe og DGI Nordjylland udbyder aktuelt kursus for foreningsledere og ildsjæle i by og på land, der gerne vil renovere eller udvikle nye indendørs og udendørsfaciliteter til bevægelses- og kulturformål.

Tilmelding til DGI Nordjylland.

Læs mere

Spørg Netværket

Har du brug for at få svar på konkrete spørgsmål om tilskud og projekter, så kan du spørge de hundredevis af foreningsfolk, der er med i ForeningsTilskud.dk.

Klik på "Spørg Netværket" i menuen foroven. Skriv dit spørgsmål - så sender vi det videre til alle medlemmer af ForeningsTilskud.dk, og sender svarene direkte tilbage til din email.

Læs mere

Facilitetskursus i Brønderslev - Hent kursusfolder her

Hent en kursusfolder her. Klik på Læs mere...

Læs mere

Sidste nyt på ForeningsTilskud.dk