Fundraisingguiden

Fundraisingguiden er en guide, der henvender sig til alle, som på frivillig basis har behov for at rejse penge til et projekt, en anskaffelse eller en aktivitet.

Sigtet er, at guiden både kan bruges som en praktisk håndbog, hvor man kan håndplukke de gode råd, værktøjer og skabeloner, man synes at have behov for – og som en vejledning, hvor man hjælpes igennem et egentligt projektforløb.

Guiden er lavet så praktisk anvendelig som muligt – med lidt teori og flere konkrete værktøjer og eksempler.

Hvis du vil have adgang til guiden, kan du oprette et abonnement til Foreningstilskud.dk. Du kan også prøve 14 dage gratis. Læs om vores abonnementsordninger her.

• Ansøgningspulje om kompensation for faste omkostninger som følge af COVID-19

Ansøgningsfrist - 10.05.2021

Formålet er at yde bidrag til dækning af faste omkostninger for foreninger, selvejende institutioner og fonde m.v., der er økonomisk krise som følge af COVID-19.

• Her bor vi-puljen

Ansøgningsfrist - 06.05.2021

50 mio. kr. til at drømme stort i alle små byer! Foreninger i danske småbyer kan indtil 23. september 2021 søge op til 1 mio. kr. fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje til at styrke fællesskabet i deres by.

• COVID-19 nødpuljen åbner for 5. ansøgningsrunde

Ansøgningsfrist - 06.05.2021

DUFs COVID-19 nødpulje støtter lokale børne- og ungdomsforeninger og sammenslutninger, der er trængt økonomisk af Corona-pandemien.

• Mindre projekter april 2021

Nyhed - 06.05.2021

Som vanligt har en masse spændende ´mindre projekter´ fået støtte til realisering. Hele 28 nye mødesteder vil snart være at finde i det danske land. Her er tre af dem.